08 jun 2021

Krentenbollenactie 2021

Net zoals voorgaande jaren organiseren we weer de krentenbollenactie! Vorig jaar konden we helaas niet langs de deuren gaan vanwege de coronacrisis en gingen vele activiteiten niet door. Ook dit jaar ziet er nog niet heel rooskleurig uit, dus des te meer reden om wat leven in de brouwerij te brengen. Daarom…

Heerlijke krentenbollen van Bakker Roeland

Hmmmm… Ruik je ze al? Die heerlijke, versgebakken krentenbollen van Bakker Roeland! Misschien dat we dit jaar weer niet langs de deuren kunnen (met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding). Daarom zijn de krentenbollen alvast op bestelling te krijgen. Via het bestelformulier laat je ons weten hoeveel krentenbollen iemand wil bestellen en of ze de krentenbollen komen ophalen of willen laten bezorgen (alleen in Oldenzaal en vanaf 6 zakken).

De krentenbollen kosten € 2,- euro per zak van 6 stuks. Voor 3 zakken betaal je € 5- euro. Betaling vindt plaats via een online betaalverzoek dat wij sturen naar het ingevulde telefoonnummer. Wil je anders betalen, stuur ons dan even mail. De krentenbollen laten we bezorgen aan de Bentheimergraven 13 (naast Makoto Gym) in Oldenzaal. Van daaruit bezorgen we de krentenbollen en zijn de krentenbollen op te halen. Dit gebeurt op zaterdag 19 juni 2021, de zaterdag voor Vaderdag.

Wat is de bedoeling?

Zo veel mogelijk krentenbollen verkopen natuurlijk! Vraag familie, buren, vrienden of kennis of zij krentenbollen willen kopen. Misschien voor een heerlijk ontbijt op bed op Vaderdag of voor een gezamenlijke picknick met het gezin. Hoe meer we er als vereniging verkopen, hoe meer leuke activiteiten we kunnen organiseren voor onze leden wanneer we weer alles mogen. Wij staan in ieder geval te springen!

Stuur een ingevuld bestelformulier uiterlijk maandag 14 juni naar bestuur@bvicarus.nl of geef het af aan een van de trainers tijdens de badmintontraining.

Download hier de Krentenbollenactie Bestelformulier (PDF)